Кордеира го покажа разорниот удар на Мајк Тајсон (ВИДЕО)

102

Мајк Тајсон и на 54 години има навистина неверојатен удар.

Легендарниот боксер се уште тренира напорно за враќањето во боксот, што е планирано за крајот на ноември, а во него се уште има многу жар.

Тајсон од март тренира со познатиот тренер Рафаел Кордеира, кој често објавува видео од нивните тренинзи.

Кордеира објави ново видео и во забавено движење го покажа разорниот удар на Железниот Мајк кој сè уште го поседува и е навистина неверојатен.