Кинезите дигат тежина со своите тестиси, за да ги зајакнат (ВИДЕО)

180

Училиште кунг фу ги отвори вратите во провинцијата Шандонг и почна да ги учи своите ученици на многу интересни техники. Училиштето го води мајсторот Је, тај чи мајстор, кој држи многу светски рекорди за силата на неговиот пенис, како може да повлече хеликоптер на повеќе од 10 метри користејќи ја само моќта на неговиот пенис.

Је сакате својата мудрост да им ја пренесете на своите ученици и во една од првите лекции откако се отвори салата почна да ја тестира издржливоста на тестисите. Двајцата студенти закачиле тули на тестисите и ги брануваат напред и назад за да ги зајакнат. Видеото кое го сподели РТ Спорт покажува дека едниот е понапреден од другиот со материјалот.

За силата на неговиот пенис Је изјави дека тоа е еден вид традиционален кинески кунг фу. Имало над 1000 години историја и многу историски записи се предадени за тоа.

Еве неколку видеа од подвизите на мајсторот Је, како и видео со неговите ученици: