Карате мајсторот Пашоски вака гаси свеќички за роденден (ВИДЕО)

109

Мајстор вака гаси свеќи за роденден!

Да, тоа е мајстор Славе Пашоски, кој со совојствен карате потег ги изгасна роденденските свеќички.

Пашоски го прослави 67 роденден!

Geplaatst door Славе Пашоски op Woensdag 2 september 2020

Од наша страна честитки со желби за многу здравје и уште многу карате изненадувања.