IJF FIT мрежна џудо платформа за тренинг, влегување во форма и предизвикување на различни нивоа

198

Меѓународната џудо федерација (IJF/ИЏФ) ја лансираше мрежна платформа IJF FIT, чија цел е да понуди можност за тренинг, влегување во форма и предизвикување на различни нивоа.

IJF FIT се состои од низа динамични и оригинални фитнес предизвици изведени од шампиони во џудо, поттикнувајќи ги сите спортисти да учествуваат и да се натпреваруваат со себе, со пријателите или со спортистите на сите возрасти ширум целиот свет.

Платформата можете да ја најдете на следниот линк:
https://fit.ijf.org/