Холофилд го провоцира Мајк Тајсон: Ако го предизвикам, ќе помислите дека сум насилник

131

Холифилд го пецна стариот ривал кого го победи двапати.

Ивандер Холифилд и Мајк Тајсон ја воодушевија јавноста со своите телесни трансформации иако и двајцата се влезени во шестата деценија од животот. Челичниот Мајк дури планира да се врати во рингот и да настапи во хуманитарна борба до три рунди за да може да собере средства кои би помогнале во борбата против ковид-19, а нормално дека сите љубители на боксот би сакале уште еднаш да ги видат Холифилд и Тајсон еден против друг во рингот.