Гого Славески најавува нешто големо, а до тогаш погледнете ја последната победа

144

Минатиот месец Горјан-Гого Славески во Германија ја извојува осмата професионална победа на Фајт најт настанот под покровителство на Аб ин ден ринг. Славески го победи Едис Џамбас од Босна и Херцеговина со одлука на судиите по шест рунди. Гого сега има скор 8-2.

Славески на неговиот Фејсбук статус таинствено најавува нешто големо, а додека чекаме на целоснта вест за големото да ја погледнеме првата борба на Гого на европско тло на 2:00:00.