Федор Емилијаненко: Насекаде во САД мириса на дрога

315

Легендарниот Федор Емелијаненко не е задоволен од она што го виде при последната посета на САД. 44-годишниот Русин изјави дека Американците не се навредуваат за ништо, а мирисот на дрогата го има насекаде. Последниот император сигурно ќе изгуби некои обожаватели во САД поради неговиот говор, но тоа не го интересира.

Емелијаненко е докажан борец и забележал рекордни 39-6 (1) во кафезот. Тој сè уште се натпреварува и чека датум и локација за следната борба во Белатор.

„Пролетта бев во САД и бев сведок на неколку сцени. Луѓето се караат и навредуваат за ништо. Таква нечистотија излегува секој ден од нивните усти.

Она што се случува е поврзано со легализацијата на лекови и други работи. Го видов тоа по улиците и насекаде мирисаше на дрога“, изјави Фјодор за неговата посета на САД.