Дијамантино Фафе убедлив против Минир Реџепи на Светскиот куп во Белград

212

Единствениот македонски борач на Светскиот куп во Белград, Србија, Минир Реџепи е поразен во првото коло од борачот на Гвинеа Бисао Дијамантино Фафе.

57 кг Минир Реџепи – Дијамантино Фафе (Гвинеа Бисао) 13-3 (ТТ)