Бруталниот нокаут на Бобан Илиоски за најдобар борец на ББФ (ВИДЕО)

1849

Еден од најистакнатите кикбосери во последните две години Бобан Илиоски имаше атрактивен нокаут на Меѓународниот кик бокс турнир „Балкан бест фајтерс“ во Јагодина против српскиот натпрварувач Вања Илиќ.

Илиоски беше прогласен за најдобар борец на турнирот во ринг.

Илиоски и Илиќ се бореа во К1 до 91 кг.

Нокаутот може да го погледнете ТУКА.