Бригс: Официјално е, ќе се борам против Мајк Тајсон!

79

Шенон Бригс се пофали првата борба на Мајк Тајсон ќе биде против.

Бригс денес објави дека разговарал со Тајсон и дека се е договорено околу нивната борба.

„Разговарав со Мајк Тајсон. Да, одиме на борба, официјално е. Ќе биде тоа вистинска борба, ќе оставиме нашите тупаници да зборуваат“, изјави Бригс.

Тајсон се уште не се огласил, но со оглед на тоа дека најави дека ќе работи егзибициски борби, извесно е дека ова е договорено.