Борењето премина во бокс меч со голи раце

1352

Тежок инцидент се случил на Државното првенство во борење на Русија.

Во еден од најатрактивните мечеви, Алан Багаев и Бабули Цолоев, го претворија во боксерска пресметка. Влегоа агресивно во мечот, а на крајот тренерите едвај успеаја да ги разделат.

Руските медиуми пишуваат дека тие ќе бидат жестокот казнети.