Ардијан Аземи најдобар боксер за 2020-та, Насер Харуни најдобар тренер (ФОТО)

513

Боксерската федерација на Македонија го прогласи Ардијан Аземи за боксер на годината за 2020-та, а неговиот тренер Насер Харуни е избран за „тренер на годината“.

Наградите им беа доделени на годишното Собрание на БФМ денеска во Скопје ос трана на претседателот на Боксерската федерација, Примислав Димовски.