Агенцијата за млади и спорт ја објави листата на корисници на финансиска помош

410

Стручната комисија во рамки на Агенција за млади и спорт одлучуваше за финансиска поддршка за спортисти, стручни лица од областа на спортот и спортската администрација за време на вонредна состојба.

Листата на сите оние кои се корисници на средства во износ на  минимална плата од 14.500 денари, опфатени со првата од сетот на мерки на Владата на Македонија кои се однесуваат на спортистите и спортските работници погледнете ја на овој ЛИНК