АЦА 114: Џонсон го нокаутира Омиеланчук за 69 секунди Омиеланчук (ВИДЕО)

92

АЦА 114 се одржа во Полска, а главната борба за титулата во тешка категорија меѓу Даниел Омиеланчук и Тони Џонсон заврши во првата рунда откако Џонсон го нокаутира Омиеланчук за 69 секунди.

Резултати АЦА 114:
Тони Џонсон – Даниел Омиеланчук со ТКО од 1, 1:09
Никола Дипчиков – Рафал Харатик со ТКО 1, 3:44
Аурел Пиртеа – Леван Макашвили со одлука на судиите
Леонардо Лимбергер – Дмитриј Парубченко со одлука на судиите
Бартош Лешко – Рене Песоа со одлука на судиите

Даниел Џејмс – Михал Мартинек со ТКО 2, 3:32
Атила Коркмаз – Јакуб Ковалевич со одлука на судиите
Шукаш Копера – Мајкл Јохан Рирш со одлука на судиите
Раул Тутараули – Драгоjуб Станојевиќ со ТКО 1, 0:14
Камил Онишкук – Кристијан Биелски со ТКО3, 1:52
Адам Пашаш – Ожегс Јемежановс со ТКО 2, 1:54
Кори Хендрикс – Карлос Едуардо со одлука на судиите
Микаел Силандер – Томаш Деак со ЗАВ 1, 2:41