70 деца на подготовки во Берово

Од денеска во Берово 10 дена ќе се подготвуваат пионерите, борачи од македонските екипи, заедно со своите тренери.

Со кампот ќе раководи познатиот светски тренер и инструктор во Обединетото светско борење, Кирил Ватев.
Во Берово ќе има околу 70 деца од речиси сите клубови. Ќе се одржи и семинар за тренерите.

print