50 млади борачи се на подготовки во Китка (ФОТО)

Пеонери и кадети, вкупно 50, од сите боречки клубови во Македонија се на базични подготовки на во туристичко-рекреативниот центар Китка.

Подготовките се во организација на Федерацијата за боречки спортови на Македонија.

Ipon.mk

print