40 години тренерска работа на Ѓуро Илиќ (ВИДЕО)

Гјуро илик

Ѓуро Илиќ одбележа 40 години тренерска работа, почнувајќи од Џудо клубот Пелистер, па аикидо, реално аикидо и сега и бразилско џиу џица и традиционална џиу џуца, а сето тоа е вклопено во Будо центарот „Пелистер“.

Ipon.mk/В.Д.

print

Можеби ќе ви се допадне...