Џудо турнирот „Прилеп град херој“ и оваа година нема да се одржи

155

Џудо клубот Сеишин известува дека втора година по ред нема да го одржи Меѓународниот традиционален турнир „Прилеп град херој“, кој се организира по повод празникот „11 Октомври“.