ЏК Пролетер освои златен, сребрен и пет бронзени медали во Софија

 

proleter devojka vo sofija

Џудо клубот Пролетер од Прилеп освои седум медали на Меѓународниот турнир „Јанко Димов“ во Софија.

Proelter prvo mestovo Sofija

Златен медал освои Марија Томеска, Теодора Димеска беше втора, а бронзените медали се за: Никола Спиркоски, Мартин Петрески, Валентин Цаноски, Јордан Ѓеорѓиоски и Ана Марија Трајческа.
proleter ekipa vo sofija

proleter borba sofija

ipon.mk/В.Д.

print

Можеби ќе ви се допадне...