Џудо федерацијата утре одржува изборно Собрание

Џудо федерацијата на Македонија (ЏФМ) утре во скопскиот хотел Аристократ со почеток во 10 часот ќе го одржи изборното Собрание, а ќе се бираат претседател и Управен одбор.

Претседател на ЏФМ е Ванчо Настов.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...