Џудистите отпатуваа на Европскиот младински олимписки летен фестивал!

dzudo za tbilisi rep

Македонските џудисти Амра Фејзула (-57 кг), Берна Шерифовска (-52 кг) и Борче Ангелов (-60 кг) денеска отпатуваа за Тбилиси, Грзуија, на Европскиот младински олимписки летен фестивал кое од утре до втори август ќе се оддржува во овој град.

Настапот на џудистите е во соработка со Македонскиот олимписки комитет.

print

Можеби ќе ви се допадне...