Џорџо Петросјан ја освои титулата на ИСКА (ВИДЕО)

Џорџо Петросијан на настанот Петросманија во Монца ја освои титулата ИСКА К-1 во категоријата до 70 килограми.

31-годишниот ерменско-италијански кикбокер со одлука на судиите по втор пат го победи Крис Нгимби. Петросијан на ист начин слалавеше и во нивната прва борба на К-1 Гранд при во Амстердам во 2008 година.

https://www.facebook.com/teamleonepetrosyan/videos/757320757800460/

.

print