Џорџо Петросјан славеше со прекин на Ву Лин Фенг (ВИДЕО)

giorgio wulin fen

Откако во август ја освои титулата на Херој легенди, Џорџо Петросјан се врати во Кина.

„Докторот“ на Ву Лин Фенг настанот во Шангај го декласираше кинескиот борец Ји Фукаи. Иако судијата Тони Викс му даде повеќе дополнително време за опоравување, отколку што дозволуваат правилата, од неговиот агол ја фрлија крпата по втората рунда.

https://youtu.be/Oq14TDBrsjA

print