Џон Џонс задуши фан во Келн (ВИДЕО)

На саем во Келн фан на УФЦ шампионот, Џон Џонс, побара да го задуши.

Неименуваното момче побарало од Џонс да му го направи препознатливиот негов потег со задушување, а ѕвездата со задоволство прифатила. Тоа подразбираше и губење на свеста од страна на „жртвата“, која подоцна беше пресреќна за нерамноправниот дуел со Џонс.

.

print