Џарел Милер: Џошуа ми е основната цел

Американскиот претендент во тешка категорија, Џарел Милер, го опиша светскиот шампион Ентони Џошуа како негова примарна цел.

„Тој не е навикнат на начинот на кој се борам. Тешко ќе се прилагоди на нетипичниот стил за него. Во САД никој не го познава. Затоа сакам да му му го рабијам лицето. Не е навикнат да го напаѓаат агресивно силни противници. Ќе има проблем со пониските ривали. Ќе му зададам повеќе удари. Ќе го откажам“.

Джарел Милър поръча линейка за Томаш АдамекНепобеденият американски боксьор Джарел Милър поръча линейка за своя…

Posted by Професионален Бокс on 2018 m. Rugpjūtis 9 d., Ketvirtadienis

Следната пресметка на Милер е на 6 октомври против поранешниот светски шампион во лесно-тешка и полутешка категорија, Томаж Адамек.

.

print