Џан Демиров се вклопи во сивилото на нашата репрезентација на Белградски победник

Последната нашаа надеж на Меѓународниот боксерски турнир „Белградски победник“ Џан Демиров ја загуби борбата со ТКО во втората рунда.

Демиров се бореше со Унгарецот Иштван Цака. Претхондо сите тројца наши боксери сепоразени во првиот настап.

-60 кг Јасин Љама – Хакан Доган (Турција) 0-5

-69 кг Гоце Јанески – Јарослав Самофалов (Украина) пораз (ТКО, Р1)

-52 кг Џан Демиров – Иштван Цака (Унгарија) пораз (ТКО, Р2)

-75 кг Арсим Етеми – Бирол Ајгин (Турција) пораз (ТКО, Р2)

Ipon.mk

print