Џан Демиров и Петар Тодев трети на „Русенски легенди“ во Бугарија (ФОТО/ВИДЕО)

Balkanec so medlistite vo Ruse 2016

Џан Демиров (-50 кг) и Петар Тодев (85 кг) од БК Балканец освоија бронзени медали на Меѓународниот турнир во борење за кадети „Русенски легенди“ во Русе-Бугарија.

Dazn Demirov tret vo Ruse 2016
Денеска ќе настапат уште тројца борачи и тоа: 46 кг Мартин Стојанов, 54 кг Давид Мишев и 76 кг Џан Назифов. Овде може да ја погледенте борбата на Џан Демиров.

Petar Todev tret vo Ruse 2016

Ipon.mk/В.Д.

print

Можеби ќе ви се допадне...