Љупчо во друштво со легендите Бил Валас и Дон Вилсон

Ljupco vo drustvo na Bil Valas i Don Vilson

Нашиот реномиран меѓународен судија во кик бокс, Љупчо Стојчевски, на легенарниот Бил Валас, кој се смета за основач на кикбоксот, му го честиташе роденденот со заедничка фотографија.

Оваа фотографија е направена во 2005 година на Светското првеснтво во Унгарија со уште едно познато име на боречките спортови и на филмското платно, како и Валас, Дон Вилсон.

ipon.mk/В.Д.

print

Можеби ќе ви се допадне...