Ѓуро Илиќ демонстрира примена реалното аикидо на улица (ВИДЕО)

693

Мајсторот Ѓуро Илиќ на улица покажа како изгледа практичната примена на реалното аикидо.

Во тоа може да се уверите од промотивниот видео материјал кој е снимен во Битола. Во бликса идинина се очекува промоција на видеото за самоодбрана во реална ситуација.

Дотогаш уживајте во ова прекрасно видео.

Geplaatst door Gjuro Ilik op Vrijdag 17 april 2020