Чингиз Алазов издоминира против Саијока (ВИДЕО)

Чингиз Алазов се бореше Ву Лин Фенг настанот во Кина против Саијока Пумпанмуанг.

23-годишниот Белорусин целосно доминираше против 10 години постариот поранешен шампион на Тајланд и Лумпини.

Во третата рунда Алазов одличната комбинација на рачни и ножни техники ја завршува со лев висок удар со кој го собори Сијока.

.

print

Можеби ќе ви се допадне...