Четворица кикбоксери на Шампион ќе се борат на Светскиот куп во Будимпешта

 

На Светскиот кик бокс куп во Будимпешта, Унгарија“ ќе настапат четворица натпреварувачи на КБК Шмапион од Скопје. Светскиот куп е клупско првенство и ќе трае до 20 мај.

Кикбоксерите на Шампион ќе настапат во кик лајт и тоа:
1.Мимоза Стаменковска
2.Ледон Рамадани
3.Туркер Исмаил
4.Иван Кукуновски
Тренерот Александар Стефковски и неговиот помошник Дарко Крстев се надеваат дека во недела нашите кикбоксери ќе остварат добри резултати.

Ipon.mk

print