Четворица борци си заминаа со бонуси од Калифорнија

Настанот во Калифорнија ни понуди многу емоции и спектакл што нема брзо да го заборавиме. Во главната битка, видовме дека Стипе Миочиќ е воскресна и го нокаутира Даниел Кормиер во 4 рунда, враќајќи си ја титулата во тешка категорија, а заработи бонус за изведба на вечерта.

Настанот во Калифорнија ни понуди многу емоции и спектакл што нема брзо да го заборавиме. Во главната битка, видовме дека Стипе Миочиќ е воскресна и го нокаутира Даниел Кормиер во 4 рунда, враќајќи си ја титулата во тешка категорија, а заработи бонус за изведба на вечерта.

Кама Ворти, кој ја прифати борбата неколку дена пред настанот, го нокаутира Девонте Смит уште во првата рунда и доби бонус од 50.000 долари. Беше видливо дека војната што ја договорија Пауло Коста и Јоел Ромеро ќе биде избрана за борба вечерта. Бразилецот успеа да победи со одлука, а тој и Ромеро добија бонус по 50.000 долари.

Кама Ворти, кој ја прифати борбата неколку дена пред настанот, го нокаутира Девонте Смит уште во првата рунда и доби бонус од 50.000 долари. Беше видливо дека војната што ја договорија Пауло Коста и Јоел Ромеро ќе биде избрана за борба вечерта. Бразилецот успеа да победи со одлука, а тој и Ромеро добија бонус по 50.000 долари.

print