Хоруна го има најатрактивниот и најгледаниот потег на Европското првенство (ВИДЕО)

Уширо мавашито на Станислав Хоруна е едно од најпрегледуваните видеа со 109 илјади прегледи, односно потези од штотуку завршеното Европско карате првенство во Нови Сад.

Погледнете и уврете се!

Amazing Ushiro Mawashi, Stanislav Horuna!

Posted by Top Karate Video on 2018 m. gegužė 13 d.

.

print

Можеби ќе ви се допадне...