Хва ранг ИТФ во Романија ја завршува пролетната сезона

Хва ранг ИТФ од Лескоец-Охрид викендов ќе учествува на Меѓународниот теквондо турнир „Романија опен 2018“ во Орадеа, Романија, кој е завршен ИТФ-турнир од „А класа“ за пролетната сезона.

Натпреварувачите на Хва ранг ИТФ ќе ги одмерат силите во форми и спаринг-борби поединечно, додека сениорите ќе учествуваат и за специјални техники и тест на снага

print