Хајруш Синани по 16 години се враќа во стручниот штаб на Лирија

Хајруш Синани кој еден од основачите и тренер на БК Лирија, во изминатите 16 години беше без анагжман, откако вчера Управниот одбор клубот одлучи да го назначи за шеф на стручниот штаб.

Негова задача ќе биде да следи и координира работите на сит категории во клубот.

Во Лирија се надеваат ќе  ја продолжи траицијата и ќе постигне уште поголеми успеси во иднина.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...