Хадис Рамадани гази се пред себе – петта победа во низа во К-1

Хадис Рамадни не зане за пораз во професионалната кик бокс кариера. Синоќа ја извојува и петата победа во К-1 во ВКУ-Швајцарија. Рамадани во Фолетцвил во Швајцарија беше подобар од Лука Карлини на настанот Фајт најт, иако беше повреден.

Ipon.mk/В.Д.

print

Можеби ќе ви се допадне...