Хабиб: Подобро е жената да се бори во куќата и да го заврши својот маж (ВИДЕО)

Хабиб Нурмагомедов е познат по конзервативните ставови.

За време на дружењето со фановите жена го прашала шампионот на УФЦ лесна категорија дали има каковбило совет за жените кои се одлучуваат за боречка кариера.

„За жените, имам многу добар совет. Бидете борец во својот дом. И уште еден совет: Секогаш завршувајте го својот сопруг. Разбивајте го гадно“, рече 30-годишниот Русин.

.

print