Хабиб Нурмагомедов: Кажете му на Мек Грегор дека правилата се променија

Шампионот на УФЦ во лесна категорија, Хабиб Нурмагомедов, на социјалните мрежи упати изјава за Конор Мек Грегор и му пореча дека правилата се променети.

„Кога ќе го видите Конор кажете му дека правилата на играта се променија, сега ќе мора да се бори како човек и нема повеќе да има затворени автобуси со обезбедување во автобусот и надвор. Сега треба сам да си ги решиш проблемите, ако не сакаш – кажи, сите ќе те разберат“, порача Хабиб.

print