Флојд Мејведер му ласкаше на „кучето“ Мек Грегор (ВИДЕО)

Непоразената бокс легенда Флојд Мејведер е уште еден од познатите личности што се натопи во ледената бања со Кевин Харт во новата епизода на „Cold As Balls“. Како што налага традицијата, Флојд и Кевин зборуваа за различни теми, а одлучија да зборуваат за ѕвездата Конор Мек Грегор, кој беше поразена од Флојд во 2017 година.

Мек Грегор честопати го навредуваше Мејведер, но овој пат Флојд одлучи да го фали Конор.

„Мек Грегор е кавказска верзија на Флојд Мејведер. Тоа е добар имитатор и му симнувам капа. Мислам да кажам дека тој е куче. Сакам оваа личност да има кариера по нашата битка. Добро прозвучи кога заврши борбата.

Сè е можно и постои опција да се влезе во кафезот. Можам да одам во УФЦ и да склучам договор за 3, 4 или дури 5 борби. Можев да склучам договор за една милијарда, ако тоа беше мојата желба“.

.

print