Федор Емилијаненко во посета на Босна и Херцеговина (ФОТО)

Еден од најголемите борци во историјата на ММА, Федор Емелијаненко, моментално се одмора во Босна и Херцеговина, каде што дојде по покана на својот долгогодишен пријател.

Според информациите, Емелијаненко е во посетува својот пријател Жељко во Нови Град. Меѓу другото, тој го посети Kарате клубот Рајко Црнобња – Глиго, каде што сликата е создадена на дното на текстот. Федор првпат доаѓа во Босна и Херцеговина на одмор, па вчера е виден на градската плажата, каде што се капел во реката Уна.

Покрај Федора е и неговиот пријател Никита Лушников, а самиот руски борец објави неколку фотографии на неговиот профил на Инстаграм. Како што се дознава, тие се настанати во селото Прушци на падините на планината Козара. Засега не е познато дали големиот борец ќе биде подготвен за дружење со фановите, што навистина би била добра работа.

https://www.instagram.com/p/B0F9-F9hyYI/?utm_source=ig_embed
print