Федор-Бадер – Белатор Одбројување (ВИДЕО)

Белатор го објави првиот дел од Одбројувањето за финалето на Гран прито во тешка категорија меѓу Федор Емелијаненко (38-5) и Рајана Бадер (26-5).

Легендарниот руски борец и поранешен шампион на Прајд на 26 јануари во Лос Анџелес се борат за слободната титула во тешка категорија против сегашните шампион на Белататор во полутешка категорија.

Одбројувањето оди од Русија и Холандија до Аризона и ги следи борците за време на подготовките.

.

print