УФЦ објави видео за загревање за средбата Нејт Дијаз-Ентони Петис

УФЦ објави промотивно загревачко видео за една од најочекуваните ММА борби во 2019 година. Љубимците на навивачите Нејт Дијаз и Ентони Петис ќе се соочат на настанот УФЦ 241 на 18 август.

На истиот настан ќе се одржи реваншот меѓу Даниел Кормиер и Стипе Миочиќ.

Еве го УФЦ клипот за судирот на Дијаз со Петис:

print