Боксерската федерација утре го одржува годишното Собрание

Боксерската федерација на Македонија (БФМ) утре го одржи годишното Собрание со почеток во 11.00 часот ќе. Собранието ќе се одржи во Скопје, во просториите на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје.

На дневен ред се повеќе точки како:

-извештај за работа со финансиски извештај за 2017 на бфм;

-прием на нови клубови за челнови на бфм;

– програма за работа на БФМ за 2018 година;

-календар за натпревари на БФМ за 2018 година.

print

Можеби ќе ви се допадне...