Урим Саити го преслуша Дејан Крнета на „Стори 4“ во Швајцарија (ФОТО)

Urim Saiti pobeda Svajcarija

Урим Саити (- 82,5 кг) од Маршал артс академијата од Кичево вечерва го совлада Босанецот Дејан Крнета на кик бокс настанот „Стори 4“ во Солотурн, Швајцарија, во организација на Брадерс ГСМ, а под закрила на ВКУ.

Ipon.mk/В. Д.

print

Можеби ќе ви се допадне...