Урбан инвест прв, Фунакоши Гичин втор на „Тетово опен 2015“! (ФОТО)

 

Urban invest Tetovo 2015

Екипата на Урбан инвест од Кавадарци е најуспешна на „Тетово опен 2015“ во организација на КК Фати освојувајќи 26 медали, 8 златни, 7 сребрени и 11 бронзени. 

 

Втора е екипата на Фунакоши Гичин од Скопје со 19 медали (7-5-7), а трет е бугарскиот клуб Никон со 17 пласамни на првите три позиции (5-8-4).

На турнирот учествуваа околу 400 натпреварувачи од 43 клуба од Македонија, Албанија, Бугарија и Косово. „Тетово опен 2015“ резултати.

Screenshot 2015-10-25 15.59.30

print

Можеби ќе ви се допадне...