Урбан инвест најуспешен клуб со 28 медали на карате турнирот „13 Ноември“ (ФОТО)

КК Урбан Инвест – Кавадарци доби пехар за најуспешен клуб со освоени 14 златни, 5 сребрени и 9 бронзени медали на Меѓународниот карате турнир „13 Ноември“.

На натпреварот учество земаа 380 натпреварувачи.

Златни медали:
1. Владанка Аврамова – кати поединечно кадетки.
2. Петар Аврамов – кати поединечно 2004 година.
3. Владанка Аврамова – кати поединечно јуниорки.
4. Петар Аврамов – кати поединечно 2004 година апсолутно ниво.
5. Данка Стојкова – кати поединечно 2006 година.
6. Данка Стојкова – кати поединечно 2006 апсолутно ниво.
7. Ристов Анастазија – кати поединечно 2004 година.
8. Стефанија Грозданова – кати поединечно 2004 година.
9. Филип Гурев – кати поединечно 2005 година.
10. Мартин Прстенков – кати поединечно 2007 година.
11. Марија Филипова – кати поединечно 2009 година.
12. Ката тим 2006/2007 година: Данка Стојкова, Мартин Прстенков и Надица Цветковска.
13. Ката тим 2004/2005 година: Петар Аврамов, Никита Николоски и Дени Николовски.
14. Ката тим 2004/2005 година: Стефанија Грозданова, Анастазија Ристов и Данка Стојкова.

Сребрени медали:
1. Сузана Гурева – кати поединечно 2009 година.
2. Мартин Прстенков – кати поединечно 2007 година.
3. Кристијан Митрев – кати поединечно 2007 година.
4. Кристина Цветкова – кати поединечно 2009 година.
5. Мартин Костов – кати поединечно 2007 година.

Бронзени медали:
1. Стефанија Гроздранова – кати поединечно кадетки.
2. Стефанија Грозданова – кати поединечно 2004 година.
3. Александар Кичев – кати поединечно 2010 година.
4. Тодор Стојанов – кати поединечно 2008 година.
5. Никита Николоски – кати поединечно 2004 година.
6. Сара Аврамова – кати поединечно 2009 година.
7. Надица Цветковска – кумите поединечно – 35 кг.
8. Ката тим 2006/2007 година: Кристијан Митрев, Мартин Прстенков и Мартин Костов.
9. Ката тим 2008/2009: Марија Филипова, Кристина Цветкова и Сара Аврамова.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...