Тројката на Миоки со три медала од „Локомотив опен“ (ФОТО)

Тројца натпреварувачи и толку медали за Џудо клубот Миоки на Меѓународниот турнир „Локомотив опен“ во Софија-Бугарија.

Медалите ги освоија Моника Стојковска во У-15 и Матеј Богатиноски бронзени медали, Емилија Паскоска У-7 злато.

print

Можеби ќе ви се допадне...