Тренерот на Мек Грегор: Конор повторно сака да победува (ВИДЕО)

Тренерот на Конор Мек Грегор – Џон Каванаг, објави дека скандалозниот ирски ММА борец повторно има желба да победува. Тренерот за Дејли експрес зборуваше за подготовките на неговиот најпознат борец.

„Повторно ја видов искрата во него. Мислам дека за одреден временски период ќе иде насочен на други работи. Има доста примери за борци кои по долга пауза не успеале да даи ја повртат успешната кариера. Ќе ги Претепаат ги и се се завршува . Со Мек Грегор е поинаку. Гледам дека повторно може да победува. Неговата сила и физичка форма се вратија. а најважно е дека и жарот е тука“.

.

print

Можеби ќе ви се допадне...