Тренерите на Шампион очекуваат повеќе први места на „Трофејот на Белград“

Тренерите на Кик бокс клубот Шампион се оптимистички расположени пред денешните борби на Меѓународниот кик бокс турнир „Трофеј на Белград“ и веруваат дека во финалињата ќе има повеќе златни медали отколку сребрени.

Екипата предводена од Дејан Митровски – Урко, Александар Стевковски, Ален Зекиров и судијата Андреј Ѓоргиев смета дека младите кикбоксери се добро подготвени и ова е прилика да ги покажат своите квалитети.

Освен тоа, Митровски е уверен и во кавлитетите на останатите натпреварувачи од Гладијатор од Неготино, Гладијатор од Штип и Ас од Делчево.

Да потсетиме дека денеска од 13 наши кикбоксери 12 ќе настапат во финалните борби.

print

Можеби ќе ви се допадне...