Тревис Браун нежно ја утешува Ронда Русеј (ВИДЕО)

rusej vo pregratka na Braun

Ронда Русеј очигледно брзо го преболе првиот пораз во кариерата кој ѝ го нанесе Холи Холм.

По борбата Роузи изјави дека ќе ѝ требаат шест месеци за да се рехабилитира и да почне да јаде, сепак, таа го направи тоа за само – шест недели! Таа моментално ужива во Калифорнија, каде е заедно со своето момче,  исто така ММА борец, Тревис Браун, кој ка максимално ја утешил.

print

Можеби ќе ви се допадне...